Yoga

MAGASINETS YOGASTUDIO

Varmt välkommen in till Magasinets ombonade yogastudio! Här erbjuds flera varierande yogapass i veckan, utöver yogaklasser anordnas olika evenemang inom yoga, personlig utveckling, välmående, hälsa och holistisk träning. Genom inspirationsföreläsningar, workshops och inbjudan av gästyogalärare, hoppas vi att kunna sprida kunskap inom välmående och att du som åhörare får de verktyg som behövs för att nå ett gott välbefinnande. Utöver allt detta har du möjlighet till att njuta av en behandling som gynnar kropp och knopp i vårt behandlingsrum, läs gärna mer om våra massörer och behandlingar här.


I februari kommer Ulla Alvarsdotter och Tetti Frid och håller en Ljuskväll med öppna budskap torsdag 20 feb kl 19-21.30, mer info här.


Med start 7 februari kommer Josephin leda en Mamma-Baby yogakurs på 6 tillfällen, varje fredag kl 11.30-12.30, du kan läsa mer om denna yogakurs här.


Nytt gällande Tonårsyogan är att kursen kommer kosta 500 kr/deltagare i anmälningsavgift, hälften av avgiften kommer gå MIND, en ideell förening som arbetar för psykisk hälsa och stödjer människor i kris. Betalning sker i samband med anmälan, kursstart torsdag 6 feb kl 17-18.


Vårterminen börjar den 15 januari och sträcker sig fram till 3 juni, vårschemat hittar du här.

Vi välkomnar gamla som nya yogautövare till en ny termin!