Magasinet i Waxholm
Massage & Zonterapi

MASSAGE & ZONTERAPI

Zonterapi hos Marika Nilsson


Zonterapi är en mycket gammal, naturlig och effektiv behandlingsform som syftar till att hjälpa kroppen att läka sig själv. Behandlingen grundar sig på principen att det finns reflexpunkter som står i förbindelse med varje anatomisk del av kroppen.


Zonterapi kallas också för reflexlogi och stimulerar kroppen till självläkning via tryck på dessa reflexpunkter. Framförallt sker behandling med tryck på fötterna, men även händer, ansikte och öron kan behandlas.


Denna terapiform kan användas vid en rad olika obalanser och hälsobesvär men är också förebyggande och allmänt välgörande. Många upplever att behandlingen hjälper till att minska stress, ger bättre sömn och ökad energi.


Om mig:

Jag heter Marika Nilsson och är diplomerad zonterapeut och massör via Axelsons Institut. Jag har sedan 12 år tillbaka gett behandlingar inom zonterapi och massage, jag är också utbildad YinYoga- och MediYoga-Instruktör och verkar som yogalärare på Magasinets Yogastudio.


Zonterapibehandling: 620 kr för 50 min .

Du är välkommen att boka tid via telefon: 0707-532295.


Massage hos Tarja Stenmark


Jag har lång erfarenhet från sjukvård och friskvård som jag även har ett brinnande intresse för. Jag har jobbat som massör på Sturebadet och haft många nöjda kunder. Efter några år startade jag eget företag inne i stan med stor framgång.


Jag har utbildat mig via Axelssons gymnastiska institut, idag är jag diplomerad massör och zonterapeut. Jag har även utbildning som undersköterska och taktil stimulering.


Tidigare har jag arbetat som friskvårdsmassör med idrottsprofil, sedan en tid tillbaka har jag arbetat som yogainstruktör inom medicinsk yoga på Magasinet.


Massagebehandlingar:

30 min - 400 kr

45 min- 550 kr

60 min - 700 kr


Du är välkommen att boka tid via telefon: 070-717 46 42


unsplash