Butik

MAGASINETS BUTIK

Välkommen till en kväll med svenskt hantverk och design!


Torsdag 12 mars från kl 18.30 bjuder vi på dryck, tilltugg och fina erbjudanden från b.la. Ceannis, Modes och Lexington.

Under kvällen kommer Anna Malmsten berätta om sin gård Kohagens Bästa där hon tillverkar ekologiska lammskinn från de fridlysta Roslagsfåren. Katarina Löweberg som har designat glas som görs på Skrufs Glasbruk. Katarinas fina skärgårdskrukor kommer också att introduceras under denna kväll.


Hos oss på Magasinet i Waxholm i Stockholms skärgård kan du flanera i timmar och hämta inspiration kring inredning och mode. Vi mixar välkända varumärken med andra unika som vi alltid förnyar oss med.  Vi har modet som lyfter vardagen men även förgyller festen. Vi satsar på kvalitet, produkter som du ska kunna trivas med och njuta av länge - saker som förgyller din vardag.


Vi har möbler, tyger och tapeter och allt annat som har med inredning och trivsel att göra. Vi har också noga utvalda accessoarer, kläd- och skomärken. Välkommen in i butiken  och låt dig inspireras av alla nyheter.