Magasinet i Waxholm
Yogakonferens

YOGAKONFERENS I SKÄRGÅRDEN

MJUK YOGA

Yogaklass för er som är nybörjare inom yoga, vi utför en mjuk och lugn yogaform med olika yogapositioner, sedan avslutas passet med en skön nervarvning för kropp och sinne. 


YOGAKLASS MED INRIKTNING

Om du eller några i ditt arbetsteam har önskemål på specifika yogaövningar eller önskar en inriktning på yogaklassen sätter vi självklart ihop en egen yogaklass som utgår från önskemål eller behov, så alla ska känna sig bekväm. Vi har instruktörer inom MediYoga, Hathayoga, Vinyasa, Yoga Nidra med mera. Läs vidare om våra yogaklasser här.


Yoga hjälper företaget till en bättre arbetsmiljö och ger ett ökat välbefinnande hos medarbetarna. Att erbjuda yoga, andning, avslappning och träning i medveten närvaro till företagets anställda är idag mycket populärt. Forskning pekar på yogans välgörande effekter för minskad stress, värk i nacke och axlar. Man skapar en positiv, omtänksam och mer empatisk känsla mellan personalen och yogan fungerar för alla.


Magasinet i Waxholm ligger fantastiskt belägget i ett Magasin från sekelskiftet med vacker utsikt över fästningen Kastellet och Vaxholms hamninlopp. I Magasinets byggnad idag hittar ni även Bistro Magasinet och vår mode- och inredningsbutik.


Låt dina medarbetare få njuta av en heldag i skärgårdens vackra miljö.  Börja med ett rogivande yogapass i Magasinets vackra lokaler.  Fortsätt med förmiddagskaffe och fika. Sen tar ni plats i vår Smedja för ett avskilt och effektivt möte. 

Lunch avnjutes i vår Bistro och eftermiddagste i Smedjan.


Här följer några av våra konferenspaket!


Skärgårdsyoga

Hälsoshot, yogapass, förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika.


Skärgårdsyoga special

Hälsoshot, yogapass, förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika, shoppingrunda i butiken med ett glas mousserande och 10% rabatt på inköp.


Skärgårdsyoga med övernattning

Ni startar med ett yogapass och fortsätter med möte i Smedjan på Magasinet i Waxholm. Intar en utsökt 3-rätters middag i Magasinets Bistro, övernattar på Kastellet som ligger i Vaxholms fästning, där erbjuds ni en unik upplevelse i historisk miljö.

Dag två fortsätter ni med ett yogapass och möte i Smedjan.   


Det här är något för er som sätter personalen i fokus och för er som letar efter något nytt. Men självklart hjälper vi även till att skräddarsy ett konferenspaket som passar er. Efter ett möte hos oss får ni bra balans mellan uppsatta mål och nöjda medarbetare.


Vänligen kontakta oss på yoga@magasinetwaxholm.se för frågor samt offert.