Servitris, Servitör

VI SÖKER SERVIS/SERVITÖR

Nu söker serveringspersonal för sommarsäsongen på Bistro Magasinet i Waxholm.

Vi är på jakt efter personer med gott humör, hög servicekänsla och som vill jobba i ett högt tempo.

Vaxholm som ligger drygt 3 mil utanför Stockholm är en populär turistdestination under sommarmånaderna, restaurangen är då extra välbesökt. Inomhus i vår restaurang har vi 50 sittplatser och utomhus på vår terrass med utsikt mot vattnet drygt 100 sittplatser. Magasinet i Waxholm som koncept huserar förutom vår restaurang även en inredningsbutik, yogastudio samt en outlet.


Vi serverar en skärgårdsinspirerad lunchmeny alla dagar i veckan och har under högsäsongen kvällsöppet, främst under helger.

Utöver detta arrangerar vi även bröllop och olika festligare arrangemang. Vi tar mat- och dryckesbeställningar i vår kassa men servering till gäster sker vid borden.


Du kommer vara en del i ett team på ca 20 personer som hälsar våra gäster med ett leende, bär ut mat och serverar dryck. Din personlighet är viktig, vi vill få ihop ett bra team som förutom att jobba även har kul tillsammans.  Förutom servering kommer du göra mycket annat i det dagliga arbetet på en restaurang. Städa, diska, bära varor, flytta bord, stolar och mycket mer. Du behöver vara i god fysisk form och kunna tolerera en ibland hög nivå av stress för att klara av detta.


Vi söker främst personer som har tidigare erfarenhet av att arbeta inom restaurang eller servering.

Du är över 17 år och har möjlighet att arbeta från början av juni till mitten av augusti.


Ansökan mailar du till bistro@magasinetwaxholm.se
Vid frågor ring Linnéa på 0707-285 470