Servisansvarig

VI SÖKER SERVISANSVARIG

Nu söker vi en serveringsansvarig för sommarsäsongen på Bistro Magasinet i Waxholm, med chans till förlängning.Vi är på jakt efter en person med gott humör, hög servicekänsla och erfarenhet av att leda serveringspersonal eller rätt ambition.


Vaxholm som ligger drygt 3 mil utanför Stockholm är en populär turistdestination under sommarmånaderna, restaurangen är då extra välbesökt. Inomhus i vår restaurang har vi 50 sittplatser och utomhus på vår terrass med utsikt mot vattnet drygt 100 sittplatser. Magasinet i Waxholm som koncept huserar förutom vår restaurang även en inredningsbutik, yogastudio samt en outlet.


Vi serverar en skärgårdsinspirerad lunchmeny alla dagar i veckan och har under högsäsongen kvällsöppet,

främst under helger. Utöver detta arrangerar vi även bröllop och olika festligare arrangemang.

Vi tar mat- och dryckesbeställningar i vår kassa men servering till gäster sker vid borden.


Du som servisansvarig kommer leda ett team av serveringspersonal på ca 20 personer. Då vi främst anställer säsongspersonal som många gånger har lite erfarenhet av servering kommer en del av ditt arbete bestå i att lära ut grunderna i detta. Du behöver själv ha god kunskap hur en restaurang fungerar och ha förmågan att förmedla samt kvalitetssäkra detta bland servispersonalen.


Vi söker främst dig som har erfarenhet av en liknande roll sedan tidigare, men har du arbetat som servitris/servitör och har rätt ledaregenskaper är även detta intressant. Det viktigaste är din personlighet, vi vill få ihop ett bra team som förutom att jobba även har kul tillsammans.


Chans finns till förlängning då vi planerar att utveckla vårt koncept under höst/vinter. Är du den person vi söker finns det stora möjligheter att delta i detta arbete tillsammans med oss.


Då vi öppnar restaurangen för säsongen till påsk söker vi främst dig som är tillgänglig att arbeta från 1 april eller tidigare.


Ansökan mailar du till bistro@magasinetwaxholm.se
Vid frågor ring Linnéa på 0707-285 470