Kock

VI SÖKER KOCK

Nu söker vi kockar för sommarsäsongen på Bistro Magasinet i Waxholm, med chans till förlängning. Vi är på jakt efter personer som har tidigare erfarenhet från branschen och brinner för hög kvalitet och smaksäkerhet.


Vaxholm som ligger drygt 3 mil utanför Stockholm är en populär turistdestination under sommarmånaderna, restaurangen är då extra välbesökt. Inomhus i vår restaurang har vi 50 sittplatser och utomhus på vår terrass med utsikt mot vattnet drygt 100 sittplatser. Magasinet i Waxholm som koncept huserar förutom vår restaurang även en inredningsbutik, yogastudio samt en outlet.


Vi serverar en skärgårdsinspirerad lunchmeny alla dagar i veckan och har under högsäsongen kvällsöppet,

främst under helger. Utöver detta arrangerar vi även bröllop och olika festligare arrangemang.


Du som kock kommer vara en del i vårt köksteam på ca 7 personer. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta i kök eller relevant utbildning inom detta. Din personlighet är viktig, vi vill få ihop ett bra team som förutom att jobba även har kul tillsammans. Du är noggrann och stresstålig samt har en positiv inställning.


Då vi öppnar restaurangen för säsongen till påsk söker vi främst dig som är tillgänglig att arbeta från 1 april eller tidigare. Vi kommer behöva förstärka vårt team under sommarmånaderna så har du inte möjlighet att börja i påsk så hör gärna av dig ändå.

Ansökan mailar du till bistro@magasinetwaxholm.se
Vid frågor ring Rasmus på 0735-377 472