Magasinet i Waxholm
Anmälan och priser

PRISER YOGA

Block ett (7 pass) 1.100:-

Block två (14 pass) 1.950:-
 

För att undvika smittspridning följer vi myndigheternas rekommendationer. Vi kommer fortsätta under våren med upplägget att du bokar upp dig på en yogakurs.

Du väljer en eller flera av våra yogakurser som består av antingen 7 eller 14 yogapass. Passen utvecklas under kursens gång på så sätt fördjupar du din yoagpraktik. Kursen passar dig som är nybörjare som såväl erfaren yogautövare.


Vi kommer inte att sälja klippkort eller terminskort som tidigare för öppna klasser. Självklart räknar vi av de antal klipp (150.-/st)  du har kvar.

ANMÄLAN


Vårterminen är uppdelad i två block.
Block 1: Vecka 2-8
Block 2: Vecka 10-17 (uppehåll v.13)

Maila till yoga@magasinetwaxholm.se och ange vilken kurs du vill gå. Betalning sker via faktura.Vi meddelar att du fått kursplats när vi mottagit din betalning. För att en kurs ska bli av krävs minst 6 anmälda, max 8 deltagare per kurs. Först till kvarn!

YOGA HOS OSS UNDER CORONA 

Vi har max 8 deltagare på varje pass och lägger ut yogamattorna lite glesare. Ta gärna med din egen yogamatta. Om du lånar yogamatta ber vi dig att tvätta av mattan noggrannt efteråt med rengöring.


Vi kommer inte använda några props och efter passet tvättar vi använda filtar.  

I dessa tider är omsorg om oss själva och varandra viktigt! Vi fokuserar på hur vi ska skydda oss från spridning av viruset. Det är självklart viktigt och ansvarsfullt fast vi behöver också komma ihåg att vårt immunförsvar stärks genom rörelse, lugn, tillit och harmoni. Goda hälsofrämjande hormoner utsöndras när vi yogar, mediterar och känner ett lugn.


ANMÄLAN & PRISER