Restorative och Gongbad

Återhämtning med Restorative yoga och Gongbad 

lördag 25 april kl 14.00-16.00
Välkommen till en skön eftermiddag med oss, Elin som kommer leda Restorative yoga och Torbjörn ett helande Gongbad. Vi lägger bort våra mobiltelefoner och landar på yogamattan för att koppla bort från omvärlden en stund. Denna eftermiddag är till för dig som känner stress, utbrändhet, vill komma igång med yogan eller testa en lugnare form av yoga. Under eftermiddagen bjuder vi på enklare fika och te. 


Vi kommer denna gång ha maxantal 12 personer, så först till kvarn! Din anmälan är bindande. Vi kommer placera yogamattorna med stort avstånd ifrån varandra. Använda filtar kommer att tvättas efteråt.


RESTORATIVE YOGA 
En lugn klass med fokus på återhämtning, avkoppling och nedvarvning. Vi "vilar" i olika positioner som hjälper oss slappna av samt öppna upp för att låta energin komma tillbaka till kropp och sinne. Klassen passar alla och vi använder mycket kuddar, filtar och andra props för att varje position ska vara så skön som möjligt. Restorative yoga är ett bra komplement för en hektisk vardag samt för mer fysiska yogaformer. Efter en restorative klass känner man sig ofta påfylld med energi.


GONGBAD
Gongen har använts i många hundra år för avspänning, återhämtning och transformation.  Vibrationerna av gongen har en lugnande effekt som ger ett tillstånd av fridfull medvetenhet. 


Gongen har förmåga att ta oss med  till ett tillstånd bortom sinne och tankar, till en upplevelse av  enhet med allt. Klangerna hjälper oss att förändra invanda tankemönster och beteenden som många gånger hindrar oss från att komma i kontakt med vårt inre. Med hjälp av gongens vibrationer  kan vi också släppa djupt liggande spänningar/blockeringar  vilket kan upplevas vitaliserande för både kropp och sinne. Under ett Gongbad ligger du ner, slappnar av och låter gongens vibrationer skölja igenom dig. 


Bra att tänka på:
Du behöver inte ha några som helst förkunskaper, du utgår från din kropp och ditt sinne för stunden.

Ha på dig mjuka kläder

Ta med egen yogamatta, gärna ullyogamatta som är bättre underlag för liggande positioner

Kom i god tid om du vill vara säker på att få plats och så att du hinner varva ner


Kostnad 350 kr betalas när du kommer. Anmäl dig till yoga@magasinetwaxholm.se


Varmt välkomna!