Restorative och Gongbad

Återhämtning med Restorative yoga och Gongbad 25 april kl 14.00-16.00

BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER DENNA GÅNG.

Välkommen till en skön eftermiddag med oss med Restorative yoga och ett helande Gongbad. Vi lägger bort våra mobiltelefoner och landar på yogamattan för att koppla bort från omvärlden en stund. Denna eftermiddag är till för dig som känner stress, utbrändhet, vill komma igång med yogan eller testa en lugnare form av yoga.


Vi kommer denna gång ha maxantal 8 personer, så först till kvarn! Vi placerar ut mattor innan 4 st på bakre rad och 4 på främre rad med långa avstånd mellan. Använda filtar kommer att tvättas efteråt. Din anmälan är bindande.


RESTORATIVE YOGA 
En lugn klass med fokus på återhämtning, avkoppling och nedvarvning. Vi "vilar" i olika positioner som hjälper oss slappna av samt öppna upp för att låta energin komma tillbaka till kropp och sinne. Klassen passar alla och vi använder mycket kuddar, filtar och andra props för att varje position ska vara så skön som möjligt. Restorative yoga är ett bra komplement för en hektisk vardag samt för mer fysiska yogaformer. Efter en restorative klass känner man sig ofta påfylld med energi.


GONGBAD
Gongen har använts i många hundra år för avspänning, återhämtning och transformation.  Vibrationerna av gongen har en lugnande effekt som ger ett tillstånd av fridfull medvetenhet. 


Gongen har förmåga att ta oss med  till ett tillstånd bortom sinne och tankar, till en upplevelse av  enhet med allt. Klangerna hjälper oss att förändra invanda tankemönster och beteenden som många gånger hindrar oss från att komma i kontakt med vårt inre. Med hjälp av gongens vibrationer  kan vi också släppa djupt liggande spänningar/blockeringar  vilket kan upplevas vitaliserande för både kropp och sinne. Under ett Gongbad ligger du ner, slappnar av och låter gongens vibrationer skölja igenom dig. 


Bra att tänka på:
Du behöver inte ha några som helst förkunskaper, du utgår från din kropp och ditt sinne för stunden.

Ha på dig mjuka kläder

Ta med egen yogamatta, gärna ullyogamatta som är bättre underlag för liggande positioner

Kom i god tid om du vill vara säker på att få plats och så att du hinner varva ner


Kostnad 250 kr betalas när du kommer. Anmäl dig till yoga@magasinetwaxholm.se


Varmt välkomna!