Heldags retreat

Välkommen till heldagsretreat i skärgården 11 okt

-yoga, mindful walking meditation, samt djupt transformerande och läkande meditationer.


Denna dag vägleds av Ulrika Brorsson och Elin Lind. Vi börjar dagen med ett lugnade yogapass på Magasinets yogastudio därefter en gående meditation i tystnad till Blynäsgården där vi fortsätter dagen med samtal och meditationer som leds av Ulrika. Ulrika: Lever du ditt liv som du vill och önskar? Går du med föreställningar om vem du egentligen är, med ett blockerande seende. Vem är du egentligen? Vad händer när dina blockeringar lyfts upp, frigörs, läks och ger dig förståelse om dig själv? Vad händer när du förstår din egen kraft och storhet, att du har valet att leva det liv du vill leva. Vad händer när din frihet och harmoni kommer in i din boning, när du förstår, att allt det du söker, finns inom dig. Vad händer när du går in i Förståelse/Förlåtelse och blir fri? 
Under dagen får du möjlighet att med samtal och meditationens hjälp, transformeras och höja din medvetenhet. Detta till musikens kraftfulla helande vibrerande rörelser. Kanaliserande meditationer och eventuellt till trummans helande vibration. Vi möts i största ödmjukhet och kärlek. 
Du får nu möjlighet att denna dag komma i djupare kontakt med ditt hjärtas röst och din själs önskningar. Önskar att vi ses till en givande dag, fylld med kärlek, glädje och ödmjukhet.


Pris 1100 kr

Anmälan säkra din plats genom att betala in till Bankgiro 5428-7131, skriv i meddelandet namn och kursdatum

Begränsat antal platser!


Ungefärligt schema för söndag 11 oktober

8.30 Mjuk yoga på Magasinets Yogastudio

9.00 Gående meditation till Blyäsgården

9.30 Fika och presentation

10.00 Ulrika startar dagen

12.30 Lunch vegetarisk

13.15 Fortsättning……

paus

17.30 avslutning……..


Om Ulrika:

Ulrika är en varm, kärleksfull och trygg kanal till de olika dimensionerna. Hon förmedlar höga kärleksfulla energier, som hjälper oss att transformera och höja vår vibration. Förmedlar budskap och visdom med stor kärlek och värme som skapar förståelse för livssituationen i stunden och i det som varit. Det ger en personlig utveckling och underlättar din fortsatta läkning och ditt växande. 
Hon arbetar med vägledning, kanalisering, transformering, behandlingar, healing, meditationer och med föreläsningar. 
Om Elin:

Elin har undervisat yogaklasser på Magasinets Yogastudio sedan 2019, denna termin har hon uppehåll men kommer hålla workshops och kurser, som Yoga Nidra med Gongbad 4 okt, läs här.

Genom resor till Indien och Bali fick jag intresset för den österländska kultur om välmående och välbefinnande, jag valde att gå en yogalärareutbildning (200hr) på Ubud, Bali för att få insikt i vad yogan handlar om i öst och ta med den läran in till Magasinets Yogastudio. Mina yogaklasser genomsyrar flöde, att finna sitt eget fokus som kroppkontroll och andning.


VÄLKOMNA!