Yogakonferens

Yogakonferens i skärgården


Yoga hjälper företaget till en bättre arbetsmiljö och ger ett ökat välbefinnande hos medarbetarna. Att erbjuda yoga, andning, avslappning och träning i medveten närvaro till företagets anställda är idag mycket populärt. Forskning pekar på yogans välgörande effekter för minskad stress, värk i nacke och axlar. Man skapar en positiv, omtänksam och mer empatisk känsla mellan personalen och yogan fungerar för alla.


Magasinet i Waxholm ligger fantastiskt belägget i ett Magasin från sekelskiftet med vacker utsikt över fästningen Kastellet och Vaxholms hamninlopp. I Magasinets byggnad idag hittar ni även Bistro Magasinet och vår mode- och inredningsbutik.


Låt dina medarbetare få njuta av en heldag i skärgårdens vackra miljö.  Börja med ett rogivande yogapass i Magasinets vackra lokaler.  Fortsätt med förmiddagste och en hälsosam smörgås. Sen tar ni plats i vår Smedja för ett avskilt och effektivt möte. 

Lunch avnjutes i vår Bistro och eftermiddagste i Smedjan.


Erbjudande!
Boka yogakonferens innan 1 juni så bjuder vi på 30 minuters Mindfulness. Mindfulness kan översättas till medveten närvaro, företag som Google, IKEA och Nike använder sig av Mindfulness för att öka kreativitet, fokusering och hantering av stress.


Här följer några av våra konferenspaket!


Skärgårdsyoga

Hälsoshot, yogapass, förmiddagste med smörgås, lunch, eftermiddagste.


Skärgårdsyoga Special

Hälsoshot, yogapass, förmiddagste med smörgås, lunch, eftermiddagste, shoppingrunda i butiken med ett glas mousserande och 10% rabatt på inköp.


Skärgårdsyoga med övernattning

Ni startar med ett yogapass och fortsätter med möte i Smedjan på Magasinet i Waxholm. Intar en utsökt 3-rätters middag i Magasinets Bistro, övernattar på Kastellet som ligger i Vaxholms fästning, där erbjuds ni en unik upplevelse i historisk miljö.

Dag två fortsätter ni med ett yogapass och möte i Smedjan.   


Det här är något för er som sätter personalen i fokus och för er som letar efter något nytt. Men självklart hjälper vi även till att skräddarsy ett konferenspaket som passar er. Efter ett möte hos oss får ni bra balans mellan uppsatta mål och nöjda medarbetare.


Vänligen kontakta oss på yoga@magasinetwaxholm.se för frågor samt offert. 

MEDIYOGA

En lugn och djupverkande yogaform där andningen är den röda tråden. Denna yoga innehåller enkla och mjuka positioner, effektiv andnings-och koncentrationsteknik, avslappning och meditation.


HATHA YOGA

Inom Hathayogan utövar man asanas (positioner) för att nå sinnet och finna inre balans. Även utförs andningsövningar och meditation för att uppnå ett hållbart fysiskt och psykiskt välbefinnande.


MJUK YOGA

Mjuk och lugn yogaform, det perfekta passer för nervarvning. Denna yogaform kan även utövas sittande på en stol.


YOGA MED INRIKTNING

Om du eller några i ditt arbetsteam har önskemål på specifika yogaövningar eller önskar en inriktning på yogaklassen sätter vi självklart ihop en egen yogaklass som utgår från önskemål eller behov, så alla ska känna sig bekväm.