Catering

MAGASINET I WAXHOLM

EN LIVSSTILSBUTIK I TRE VÅNINGSPLAN MED INREDNING, KLÄDER, YOGASTUDIO OCH RESTAURANG

 

Magasinet ligger på östra sidan av Vaxholm mittemot Vaxholms Kastell. Idag är Magasinet en ”livsstilsbutik” med fokus på njutning och välmående.

 

Vi mixar välkända varumärken med nya som vi alltid förnyar oss med. Vi satsar på kvalitet, produkter som du ska kunna trivas med och kunna njuta av länge - saker som

förgyller din vardag. Vi har möbler, tyger & tapeter och allt annat som har med inredning och trivsel att göra. Vi har också noga utvalda accessoarer, kläd- och skomärken.

 

På mellanplanet finns Magasinets Yogastudio, en oas för yoga, meditationer & föreläsningar, allt som vi mår bra av.

 

På tredje våningen hittar du Bistro Magasinet och i anslutning, takterassen med underbar utsikt över Vaxholms Kastell och hamninlopp. Här kan du njuta av hälsosamma luncher, en fika och låta timmarna segla förbi. Under lågsäsong erbjudes även catering.

 

Välkommen önskar Monica & Stefan

CATERING

Kontakta oss för mer information på bistromagasinet@magasinetwaxholm.se

Kundrecensioner

2016-04-20

Jag jobbar sedan ett år tillbaka i Vaxholm och jag har flera gånger anlitat magasinet både till företagets fester och kundmöten samt till några privata kalas. Jag tycker väldigt mycket om den idérikedom och fantasi som Bistrons catering har. Jag kan till ett givet pris få mycket att välja på. Alla som jobbar på Bistro Magasinet är väldigt trevliga och flexibla och jag känner mig trygg när jag lagt ett arrangemang i deras händer!

 

Carl Johan Nyström