Afternoon tea

MAGASINET I WAXHOLM

EN LIVSSTILSBUTIK I TRE VÅNINGSPLAN MED INREDNING, KLÄDER, YOGASTUDIO OCH RESTAURANG

 

Magasinet ligger på östra sidan av Vaxholm mittemot Vaxholms Kastell. Idag är Magasinet en ”livsstilsbutik” med fokus på njutning och välmående.

 

Vi mixar välkända varumärken med nya som vi alltid förnyar oss med. Vi satsar på kvalitet, produkter som du ska kunna trivas med och kunna njuta av länge - saker som

förgyller din vardag. Vi har möbler, tyger & tapeter och allt annat som har med inredning och trivsel att göra. Vi har också noga utvalda accessoarer, kläd- och skomärken.

 

På mellanplanet finns Magasinets Yogastudio, en oas för yoga, meditationer & föreläsningar, allt som vi mår bra av.

 

På tredje våningen hittar du Bistro Magasinet och i anslutning, takterassen med underbar utsikt över Vaxholms Kastell och hamninlopp. Här kan du njuta av hälsosamma luncher, en fika och låta timmarna segla förbi. Under lågsäsong erbjudes även catering.

 

Välkommen önskar Monica & Stefan

 

AFTERNOON TEA BUFFÉ

 

Att servera afternoon tea blev populärt redan på 1840-talet. Det var hertiginnan av Bedford, Anna, som kom på denna tradition. Snabbt blev det en trend som än idag är mycket populär.

 

Vi på Bistro Magasinet välkomnar dig till en delikat och välfylld buffé i vår varma och hemtrevliga miljö. Avsluta med en inpirationstur i vår butik där höstens färger gör sig påminda.

 

Afternoon tea buffén serveras lördagar & söndgar och kostar 265 kr/person.