Vår vision

MAGASINET I WAXHOLM

EN LIVSSTILSBUTIK I TRE VÅNINGSPLAN MED INREDNING, KLÄDER, YOGASTUDIO OCH RESTAURANG

 

Magasinet ligger på östra sidan av Vaxholm mittemot Vaxholms Kastell. Magasinet är en ”livsstilsbutik” med fokus på njutning och välmående.

 

Välkommen in önskar Monica & Stefan

Vår vision.

För oss är Magasinet ett helhetskoncept, varje våningsplan är till för att du ska må bra. Detta genomsyrar självklart även våningen högst upp i vår byggnad där vi har vår servering. Du ska må bra av maten samtidigt som vi har miljön i åtanke.

Vi försöker i största möjliga mån använda oss av ekologiska produkter och råvaror från Sverige. Vi lagar mat och bakar efter säsong och erbjuder bl a så väl nyttiga som mer syndiga bakverk – allt för att tillfredsställa både hälsan som själen.

Vi vill att Vaxholm ska leva även under lågsäsong och har inte lust att bomma igen så fort turisterna gjort sitt. Här kan man kan sitta bekvämt tillbakalutad mot ett gäng sköna kuddar och smutta på en rykande kopp te samtidigt som tiden har sin gång utanför. Här inne hos oss stannar tiden upp en stund och du hämtar andan i skön avslappnad miljö med mysig, inspirerande, inredning och med hälsan i fokus - det är vår vision.

 

Kontakt:

08-541 325 00

bistromagasinet@magasinetwaxholm.se