Yoga

MAGASINET I WAXHOLM

EN LIVSSTILSBUTIK I TRE VÅNINGSPLAN MED INREDNING, KLÄDER, YOGASTUDIO OCH BISTRO

Magasinet ligger på östra sidan av Vaxholm mittemot Vaxholms Kastell. Magasinet är en ”livsstilsbutik” med fokus på njutning och välmående.

 

Välkommen in önskar Monica

Välkommen in till vår varma och ombonade yogastudio, mellan havet och berget.

 

Vi erbjuder flera varierande yogapass i veckan, utöver yogaklasser anordnar vi yogaevent inom hälsa och holistisk träning, som inspirationsföreläsningar, workshops och bjuder in gästyogalärare. Du hittar information om kommande yogaevent under workshops & event.

 

Nu i september kan du yoga och bidra till förmån för CancerRehabFonden, som erbjuder gratis rehabveckor för cancerdrabbade vuxna och barn. Lördagen 22 september anordnar vi ett yogamarathon, bland annat kommer yogaläraren Ewa Lewenhaput, grundare av yogastudion Yogayama och författare till bland annat boken "Yogaliv: åtta steg till ett liv i lätthet", hålla en yoga/andningsklass. Information om denna dag kan du läsa här.

 

Måndag 8 oktober är det terminstart för tonårsyoga, gratis för personer i 13-19 år. Information om denna kurs läser du här.

 

Vi vill även uppmuntra att ta del av våra yogakonferenser i Magasinets unika lokaler. En annorlunda form av konferens där ni får utöva yoga, äta lunch i Magasinets härliga bistro och trivas i en lugn arbetsrmiljö i Magasinets smedja, välkommen att läsa mer info om yogakonferens här.

 

 

Magasinets yogastudio

Tips!

Björn "Natthiko" Lindeblad, skogsmunken, kommer till Vaxholms Kastell och håller retreat, läs info här.

 

Aktuellt

 

Yogamarathon 22 sep

 

Yogaretreat i Riksgränsen 27-30 sep

 

Gongbad 4 okt

 

Acroyoga 11 okt