Yoga

MAGASINETS YOGASTUDIO

Välkommen att yoga mellan berg och hav! Vi erbjuder flera varierande yogapass i veckan på Magasinets mellanplan. Utöver yogaklasser anordnar vi evenemang inom yoga, välmående, hälsa och holistisk träning. Genom inspirationsföreläsningar, workshops och inbjudan av gästyogalärare, hoppas vi att kunna sprida kunskap inom välmående och att du som åhörare får de verktyg som behövs för att nå ett gott välbefinnande. Information om kommande evenemang hittar du under workshops & event.

 

Vårterminen startar igång den 14 januari. Nu har vi äntligen kommit ut med ett yogaschema för nästa termin! Vårterminen sträcker sig från 14/1-2/6 2019, schema ser du här.

 

Tonårsyogan startar 11 februari och har uppehåll vid sportlov (v. 9) och påsklov (v. 16). Tonårsyoga är gratis för dig åldern 13-19 år, vi yogar en timme tillsammans för att hitta ett lugnt tempo i kropp och knopp. Varmt välkommen!

 

Ett bra sätt för dig som är nyfiken på yoga och vill lära känna alla instruktörer och yogapass i lugn och ro är att köpa ett introkort. Gäller för dig som är ny kund och inte har haft något kort tidigare hos oss. Kortet är giltigt två veckor och kan köpas en gång per person, läs mer här.

 

I januari startat vi en kurs i gravidyoga, speciellt framtagen för att stärka den gravida kroppen samt för att förbereda inför den kommande födseln både fysiskt och mentalt. Kursen är uppbyggd på 8 tillfällen med start 27 januari kl 11:15-12.30 och därefter sker varannan söndag (jämna veckor). Lär mer här.

 

Boosta upp dig själv och få ny energi för det nya året med en Sat Kriya Workshop den 12 januari. Genom ett fysiskt och mentalt yogapass balanserar vi och ger energi till vår lägre triangel. Läs mer här.

 

Vi vill även uppmuntra att ta del av våra yogakonferenser i Magasinets unika lokaler. En annorlunda form av konferens där ni får utöva yoga, äta lunch i Magasinets härliga bistro och trivas i en lugn arbetsrmiljö i Magasinets smedja, välkommen att läsa mer info om yogakonferens här.

 

Anmälan till föreläsning och evenemang sker via mail: yoga@magasinetwaxholm.se

Aktuellt

Yogaschema för vårterminen ser du här.

 

Måndag 21 jan kl 19 vikarierar Torbjörn för Ewa.

 

Evenemang & workshops