Yoga

Välkommen in till vår varma och ombonade yogastudio, mellan berg och hav!

 

Vi erbjuder flera varierande yogapass i veckan, utöver yogaklasser anordnar vi yogaevent inom hälsa och holistisk träning, som inspirationsföreläsningar, workshops och bjuder in gästyogalärare. Du hittar information om kommande yogaevent under workshops & event.

 

Höstterminens sista ordinarie yogaklass är 19 december, därefter erbjuder vi yogaklass och workshops mellan jul och nyår. Vårterminens startdatum är 14 januari, erbjudande för dig som vill komma igång med yoga innan det nya året har börjat, köp terminskort för våren redan från 1:a december.

 

Måndagar kl 17-18 kan du som tonåring (13-19 år) yoga gratis varje måndag fram till

10 december, lär mer info om tonårsyoga här.

 

Sofia Breitholtz jobbar med sitt inredningsföretag och även i Magasinets inredningsbutik. Den 15 november kommer till yogastudion för att hålla föreläsning om Feng Shui som är den österländska läran om hur vi påverkas av vår omvärld, av färger, former och material, mer information om denna föreläsning kan du läsa här.

 

En gång i måndaden, på torsdagar kl 19-20:15 hålls yoga för män, en yogaklass riktar sig till dig som vill utforska yoga, få mer rörlighet, känna smidighet och bygga upp styrka. Kvarstående datum för dessa klasser är 22 november och 6 december, mer info hittar du här.

 

Under julledigheten kan det vara skönt med fokus på sitt inre, slappna av och njuta av stillhet. Varför inte ta en stilla decembermorgon till att utföra Sadhana tillsammans med Torbjörn. Sadhana är en daglig disciplin enligt yogans filosofi som renar det undermedvetna, läs mer här.

Känner du för nervarvning och påfyllning av energi rekommenderas att delta på Gongbad, som leds av Torbjörn med klangskålar och Gongbad lördagen 29 december, läs mer här.

 

Vi vill även uppmuntra att ta del av våra yogakonferenser i Magasinets unika lokaler. En annorlunda form av konferens där ni får utöva yoga, äta lunch i Magasinets härliga bistro och trivas i en lugn arbetsrmiljö i Magasinets smedja, välkommen att läsa mer info om yogakonferens här.

 

 

Magasinets Yogastudio

Anmälan till föreläsning och evenemang sker via mail: yoga@magasinetwaxholm.se