Yoga

MAGASINETS YOGASTUDIO

Välkommen att yoga mellan berg och hav!


Vi erbjuder flera varierande yogapass i veckan på Magasinets mellanplan. Utöver yogaklasser anordnar vi evenemang inom yoga, personlig utveckling, välmående, hälsa och holistisk träning. Genom inspirationsföreläsningar, workshops och inbjudan av gästyogalärare, hoppas vi att kunna sprida kunskap inom välmående och att du som åhörare får de verktyg som behövs för att nå ett gott välbefinnande. Information om kommande evenemang hittar du under workshops & event.


Under majmånad får vi besök av yogainstruktören Per Söder, grundare av Migränyoga och Stressyoga. Per blev av med sin migrän efter 40 år med hjälp av yoga, du kommer att få insikt i det ayurvediska systemets indelning av huvudvärk i olika typer och hur dessa kan hanteras. Välkommen att lyssna och yoga för Per torsdag 23 maj kl 19, läs mer här.


Söndag 2 juni är det terminslut för yogan. Däremor kommer vi erbjuda några yogaklasser i sommar på vår terrass. Håll utkik på våra sociala medier!


Ett bra sätt för dig som är nyfiken på yoga och vill lära känna alla instruktörer och yogapass i lugn och ro är att köpa ett introkort. Gäller för dig som är ny kund och inte har haft något kort tidigare hos oss. Kortet är giltigt två veckor och kan köpas en gång per person, läs mer här.

 

Vi vill även uppmuntra att ta del av våra yogakonferenser i  Magasinets unika lokaler. En annorlunda form av konferens där ni får utöva  yoga, äta lunch i Magasinets härliga  bistro och trivas i en lugn arbetsrmiljö i  Magasinets smedja, välkommen att läsa mer info om yogakonferens här.


Anmälan till föreläsning och evenemang sker via mail: yoga@magasinetwaxholm.se

Schemaändring, se här.


Yogaworkshop med

Per Söder 23 maj kl 19, läs mer här.


Sista tonårsyogaklass är måndag 20 maj.