Yoga

MAGASINETS YOGASTUDIO

Välkommen att yoga mellan berg och hav! Vi erbjuder flera varierande yogapass i veckan på Magasinets mellanplan. Utöver yogaklasser anordnar vi evenemang inom yoga, välmående, hälsa och holistisk träning. Genom inspirationsföreläsningar, workshops och inbjudan av gästyogalärare, hoppas vi att kunna sprida kunskap inom välmående och att du som åhörare får de verktyg som behövs för att nå ett gott välbefinnande. Information om kommande evenemang hittar du under workshops & event.

 

Höstterminens sista ordinarie yogaklass är 19 december, därefter erbjuder vi yogaklass och workshops mellan jul och nyår. Sista klass för tonårsyoga är måndag 10 december. Sedan drar vårterminen igång den 14 januari. Vi erbjuder även ett julschema under mellandagarna, det hittar du här.

 

Vi erbjuder dig som vill komma igång med yoga innan det nya året har börjat eller som vill yoga på som vanligt, att köpa ett terminskort för våren redan från 1:a december!

 

Ett bra sätt för dig som är nyfiken på yoga och vill lära känna alla instruktörer och yogapass i lugn och ro är att köpa ett introkort. Gäller för dig som är ny kund och inte har haft något kort tidigare hos oss. Kortet är giltigt två veckor och kan köpas en gång per person, läs mer här.

 

Men decembermånad är ännu kvar och vi har välbehövliga evenemang som du kan gå på innan och efter julstressen.

 

Torsdag 6 december hålls sista klassen Yoga för män med Dag. En yogaklass riktar sig till dig som vill utforska yoga, få mer rörlighet, känna smidighet och bygga upp styrka, mer info hittar du här.

 

Under julledigheten kan det vara skönt med fokus på sitt inre, slappna av och njuta av stillhet. Varför inte ta en stilla decembermorgon till att utföra Sadhana tillsammans med Torbjörn. Sadhana är en daglig disciplin enligt yogans filosofi som renar det undermedvetna, läs mer här.

 

Känner du för nervarvning och påfyllning av energi efter julhelgen och inför det nya året? Då rekommenderas varmt att delta på Gongbad som leds av Torbjörn lördagen 29 december. Välkommen att vila i din kropp och sinne, njuta av de starka vibrationerna från gong och andra klanginstrument denna lördag eftermiddag, läs mer här.

 

Gör något kul på jullovet, gå en tvådagars musikalutbildning med Johanna Söderström!

Johanna är utbildad inom musikalens olika genre sång, dans och teater. Idag jobbar hon som musikalledare och leder grupper på West End Stockholm, läs mer här.

 

Vi vill även uppmuntra att ta del av våra yogakonferenser i Magasinets unika lokaler. En annorlunda form av konferens där ni får utöva yoga, äta lunch i Magasinets härliga bistro och trivas i en lugn arbetsrmiljö i Magasinets smedja, välkommen att läsa mer info om yogakonferens här.

 

Anmälan till föreläsning och evenemang sker via mail: yoga@magasinetwaxholm.se

Aktuellt

 

ISHTA klasserna med Josephine är inställda. Gäller datum 4, 11 & 18 dec.

 

December:

 

Sadhana 22 dec

 

Gongbad 29 dec

 

Musikal för barn 29-30 dec

 

Januari:

 

Sat Kriya Workout 12 jan