Yoga

MAGASINETS YOGASTUDIO

Välkommen att yoga mellan berg och hav! Vi erbjuder flera varierande yogapass i veckan på Magasinets mellanplan. Utöver yogaklasser anordnar vi evenemang inom yoga, välmående, hälsa och holistisk träning. Genom inspirationsföreläsningar, workshops och inbjudan av gästyogalärare, hoppas vi att kunna sprida kunskap inom välmående och att du som åhörare får de verktyg som behövs för att nå ett gott välbefinnande. Information om kommande evenemang hittar du under workshops & event.

 

Vårterminen är igång och sträcker sig från 14 januari till 2 juni. Vi välkomnar nya instruktörer till denna termnin, då Lina har gått på mammaledighet. Anna håller tisdagsklassen hatha/restorative och onsdagsklassen Mjuk Yoga. Hedda leder lördagsklassen Vinyasa som delas med Elin. yogaschema ser du här.

 

Tonårsyogan startar 11 februari och har uppehåll vid sportlov (v. 9) och påsklov (v. 16). Tonårsyoga är gratis för dig åldern 13-19 år, vi yogar en timme tillsammans för att hitta andning, flöde och lugn för kroppen. Läs mer här.

 

En gång i månaden har vi yoga för män, en klass för endast män som sträcker sig från nybörjare till erfaren yogautövare, läs mer här.

 

Vi ser med glädje fram emot besök av Göran Boll i slutet av mars. Göran är innternationellt diplomerad yoga och meditationslärare, föreläsare, skapare av yogaformen MediYoga, grundare av MediYoga Institutet. Lördag 30 mars kommer Göran under en halvdag föreläsa om stress, rygg och hjärta samt leda yogapass, lär mer här.

 

Ett bra sätt för dig som är nyfiken på yoga och vill lära känna alla instruktörer och yogapass i lugn och ro är att köpa ett introkort. Gäller för dig som är ny kund och inte har haft något kort tidigare hos oss. Kortet är giltigt två veckor och kan köpas en gång per person, läs mer här.

 

Vi vill även uppmuntra att ta del av våra yogakonferenser i Magasinets unika lokaler. En annorlunda form av konferens där ni får utöva yoga, äta lunch i Magasinets härliga bistro och trivas i en lugn arbetsrmiljö i Magasinets smedja, välkommen att läsa mer info om yogakonferens här.

 

Anmälan till föreläsning och evenemang sker via mail: yoga@magasinetwaxholm.se

Evenemang & workshops

 

schemaändring, se här.

 

Yoga

Familjeyoga, läs mer här.

 

Yoga för män, läs mer här.

 

Gravidyoga, läs mer här.

 

Föreläsning

 

Yoga & föreläsning med Göran Boll, läs mer här.

 

Föreläsning om personlig utvecking med Ulrika Brorsson, läs mer här.

 

Föreläsning om Mindfulness med Jonas Skiöldebrand, läs mer här.