Yoga

MAGASINET I WAXHOLM

EN LIVSSTILSBUTIK I TRE VÅNINGSPLAN MED INREDNING, KLÄDER, YOGASTUDIO OCH BISTRO.

Activate your body and free your mind

Välkomna in från höstrusket till vår varma och ombonade yogastudio. Vill du hitta lugnet och stressa av ska du inte missa den ljuvligt sköna De-stressyogan på fredagseftermiddagarna. Vi bjuder också på en kväll med gong och restorative, torsdag den 19 oktober med Torbjörn. Vibrationerna av gongen har en lugnande effekt som ger ett tillstånd av fridfull medvetenhet. Under ett Gongbad ligger du ner, slappnar av och låter gongens vibrationer skölja igenom dig. En kväll helt utan prestation och krav.

 

Äntligen är det dags för Sadhana igen! Enligt yogans filosofi sägs det att Sadhana renar det undermedvetna. Du får ny energi och ett renare och klarare sinne. I gryningen lördag den 21 oktober guidar Torbjörn oss genom yoga, mantrasång och meditation. Alla kan vara med och det kostar ingenting men donation från hjärtat till läkare utan gränser.

 

Vi är så glada att i år för första gången kunna erbjuda Gravidyoga här i yogastudion! Vår erfarna och kunniga yogalärare och barnmorska Madelene Jacobsen håller gravidyoga sex måndagar med start 6/11. En fantastisk möjlighet att lära känna din kropp, din andning och din lilla bebis. Ett sätt att förbereda kropp och sinne inför förlossningen och en chans att hitta ro och lugn med dig själv och ditt blivande barn. Läs mer på hemsidan.