Lina Tolander

MAGASINET I WAXHOLM

EN LIVSSTILSBUTIK I TRE VÅNINGSPLAN MED INREDNING, KLÄDER, YOGASTUDIO OCH BISTRO

Magasinet ligger på östra sidan av Vaxholm mittemot Vaxholms Kastell. Magasinet är en ”livsstilsbutik” med fokus på njutning och välmående.

 

Välkommen in önskar Monica

Lina: "I början var yoga för mig, som för många i starten, en träningsform. Jag praktiserade främst mer fysiskt krävande former av yoga. Samtidigt började mitt intresse för spiritualitet, och efter att tag insåg jag att yogan var mer än att bara svettas och stretcha. Med yogan kunde jag låta intresset för det spirituella växa, och började inse att både kropp och själ kan må bra av lugna yogaformer också. Filosofin bakom yoga betyder mycket för mig, och kan guida en till att leva ett värdefullt och medvetet liv. Att få inspirera andra till att yoga och leva yogiskt är fantastiskt. En vill ju dela med sig av det som för en att må så bra!

Det bästa med yogan är att det är en praktik - vi blir aldrig klara. Vi kan lära oss mer om yogan och oss själva och utvecklas med yogan under hela livet."

 

Utbildning

Yogalärarutbildning 200h med inriktning hatha, vinyasa, restorative och Ayurveda. Yoga Alliance certifierad (RYT 200), Lund

Vinyasayogautbildning, Costa Rica

Workshops i acroyoga och Ayurveda, Sverige och Frankrike

 

Undervisar:

Hatha/vinyasa flow

Lunchyoga

Mjuk yoga

Restorative yoga

Vinyasa

Yin yoga