Elin Lind

Att hjälpa andra till att må bra, det har alltid legat mig varmt om hjärtat. Med yogan som hjälpmedel vill jag förmedla att du kan vara precis den du är, utgå från din egen kropp och på yogamattan dela energi och gemenskap med andra i yogastudion.

Jag reste iväg till Bali för att studera till yogalärare och för att få insikt i vad yogan handlar om i öst. Den filosofi jag där lärde mig vill jag förmedla till er i Magasinets Yogastudio. Att vi alla är olika, vi har olika kroppar och därför yogar ut efter egen förmåga helt utan prestation och krav. Yoga handlar inte om att bli vig och smidig (det får man på köpet) utan att andas och bli ett med din kropp.

 

Det är viktigt att vi tillsammans delar energi och hittar vår inre kompass och inre lugn. Att vi gemensamt yogar och hittar en stunds vila och harmoni behövs mer och mer i denna stressiga miljö vi lever i idag, framför allt behöver ungdomar en paus och landa en stund i sig själva. Jag vill därför ge alla ungdomar chansen att komma och yoga gratis på Magasinet.

 

Utbildning: Yogalärareutbildning på Shades of Yoga, Ubud (200hr)

Tonårsyogalärare på studio Karma