Catja Zuch

MAGASINET I WAXHOLM

EN LIVSSTILSBUTIK I TRE VÅNINGSPLAN MED INREDNING, KLÄDER, YOGASTUDIO OCH BISTRO

Magasinet ligger på östra sidan av Vaxholm mittemot Vaxholms Kastell. Magasinet är en ”livsstilsbutik” med fokus på njutning och välmående.

 

Välkommen in önskar Monica

Catja: "Min ingång till yoga fick jag genom Kundaliniyoga för drygt ett decennium sedan. Innan dess hade jag tyckt att yoga inte var någonting för mig, aningen för långsamt, och istället ägnat mig åt kampsport och fäktning. Under min resa i yogans värld har jag sedan dess provat på ett antal olika former och alla har de lämnat sina avtryck hos mig. I mina klasser dyker det upp inslag från flera av dessa former.

Yoga ljuger inte för dig, kroppen talar om för dig precis var du skall vara, och när. Det är upp till dig att lyssna på och lita till de signaler kroppen skickar dig för att medvetandegöra var du är just nu. Yoga handlar inte om att vara vig. Det handlar om att konstant möta sig själv på mattan utan att veta vad som kommer att hända, och att vara OK med det.

Det handlar om att upptäcka vem du egentligen är. Om att vara snäll mot dig själv så att du kan vara snäll mot andra. Det handlar om att vara hälsosam utan att pressa dig till din yttersta gräns. Det handlar om att sänka farten för att bli stark. Det handlar om att andning, rörelse och att le från insidan.

Mina klasser har fokus på kropp, närvaro och lugn. Med nyfikenhet blir vi varse vart den inre resan för oss. Varje andetag är en möjlighet att upptäcka någonting nytt."

Vi ses på mattan! =)