Yogaresa Mallorca

MAGASINET I WAXHOLM

EN LIVSSTILSBUTIK I TRE VÅNINGSPLAN MED INREDNING, KLÄDER, YOGASTUDIO OCH BISTRO.

YOGARESA TILL MALLORCA

Den 10-13 maj 2018 öppnar Son Rullan portarna för oss. Det här är en magisk plats med vidsträckt utsikt över hav och berg och du kan se fram emot sköna dagar med fokus på yoga och vandringar, god mat och lugn&ro. Du sätter dig till dukat bord varje dag, yogar och mediterar, vandrar med bergsguide, badar, solar, vilar och ger dig kanske ut på egna vandringar bland byar och berg. Vi har egna kockar och anlitar massörer och lokala bergsguider.

HUSET

Son Rullan är ett gammalt kloster och ligger uppe i Tramuntana-bergen mellan Valldemossa och Deià. Ägaren till Son Rullan är den spanska modedesignern Sybilla och hon har inrett hela byggnaden med stor känsla. Alla rum är olika och har en speciell karaktär som gör just det rummet personligt. I Son Rullan är man noggrann med att använda naturen på ett varsamt och naturligt sätt och det märks inte minst i trädgården där poolen ligger mjukt insprängd bland olivträd, kryddplanteringar och vilstolar.

YOGAN

När det gäller yogan, krävs det inga förkunskaper, vi börjar alltid med en introduktion. Gunilla Tähti Wigge är lärare i kundaliniyoga och fokuserar på lugn&ro, andning och meditation. Det finns ett härligt yogarum högst upp i byggnaden och ibland är vi utomhus vid poolen eller uppe i bergen.

MATEN

Livets goda är viktigt på alla sätt och vår kock komponerar menyer som innehåller allt gott som Mallorcas butiker och marknader har att erbjuda. Det är en ren fröjd att smita in i köket eller hänga runt grillen när Josefine sätter igång!

Årets Son Rullan-kock, Josefine Haamer von Hofsten, har varit med i flera år och är matkreatör och prisbelönat kokboksförfattare.

Pris från 9 500 kr/person. I priset ingår boende, mat, yoga och meditation, en heldagsvandring med bergsguide. Flyg, transfer, måltidsdryck och ev massage tillkommer.

Kontakta Monica Lind på tel: 08-541 305 05 vid frågor eller anmäl dig till monica@magasinetwaxholm.se

Fotograf, Stefan Wulkan