Yoga + föreläsning med Göran Boll

Yogapass och föreläsning

med Göran Boll

 

Välkommen att lyssna på föredrag om rygg, hjärta och stress samt utöva yogaövningar med Göran Boll lördagen 30 mars kl 13-17.

 

Det moderna livet är tufft för alla. Stressen blir allt mer påtaglig och ger oss allt mer problem med smärta, sömn, oro/ångest högt blodtryck och andra hjärt/kärlproblem.

Enligt aktuella siffror har nästan hälften av Sveriges vuxna befolkning ryggont, hjärt-kärlsjukdom är den vanligaste dödsorsaken och stress, som enligt forskningen ligger bakom mer än 90% av det vi kallar "sjukdom" är en av de verkligt stora samhällsfrågorna idag.

 

Under denna dag gör vi tillsammans med Göran yogapass, enskilda övningar och meditationer som med mycket goda resultat testats i svensk forskning inom ramen för olika studier på Karolinska Institutet, Danderyds sjukhus, Karolinska Universitetssjukhuset med flera.

Om Göran:

Göran som grundat MediYoga Institutet har varit aktiv med yoga inom forskningen sedan 90-talet och medverkat i det mesta av den forskning som gjorts kring yoga i Sverige sedan dess. MediYoga erbjuds idag på 250 sjukhus och vårdcentraler över hela landet till patienter inom primärvård, hjärt- och cancersjukvård, psykiatri, rehabilitering och inom den palliativa vården i livets slutskede.

 

Kostnad 495 kr/person, i detta ingår yogafika. Vänligen gör din anmälan till yoga@magasinetwaxholm.se, anmälan är bindande.

 

Varmt välkommen!