Musikmeditation

Musikmeditation med Jonas Ugander

Torsdag 24 januari kl 19.00- ca 21.00

 

Jonas Ugander leder oss in i en medvetandehöjande meditation. Vi mediterar till speciellt utvald musik som påverkar cellens vibration och hjälper oss att lyssna till vårt inre. Detta medför att vi bättre kan förstå hur vi reagerar och handlar. Inga förkunskaper krävs.

 

Var och en utvecklas från sitt utgångsläge och startar upp ett eget utvecklande arbete. Lär känna dig själv och ta beslut därefter. Meditationskvällen består av två meditationer på ca 35 minuter med paus emellan meditationerna. För de som önskar samtalar vi om deras upplevelser och reaktioner.

 

Kostnad: 380 kr för musikmeditationen, betalas kontant eller swish.

Anmälan sker till yoga@magasinetwaxholm.se eller ring 08-541 305 05

 

Jonas kommer även att ge behandlingar på Magasinet den 25 och 26 januari. För att boka tid skicka mail till yoga@magasinetwaxholm.se

Kostnad: 850 kr, 45 min. 550 kr, 30 min.

 

Vem är Jonas?

Jonas har sedan 1985 arbetat som terapeut och healer. Sedan 1990 har han hållit medvetandehöjande kurser och varit ledare för öppna medvetandehöjande meditationskvällar i både Danmark och Sverige. Han gör även resor utomlands till platser som är noga utvalda, där gruppen

arbetar både med sig själva samt utför kraftfulla energiarbeten på platsen. 

 

Det är lätt att ta till sig Jonas kunskap och undervisning som han förmedlar på ett enkelt och jordnära sätt. Han har en förmåga att föra ner esoterisk kunskap till en praktisk nivå. Ett annat kännetecken för Jonas sätt att arbeta är att det alltid sker med hjärtat i centrum och med en stor portion humor. Tillsammans med Jonas ligger gråt och skratt lika nära vilket skapar en trygghet för både individen och gruppen i sin helhet. 

 

Jonas är grundaren till Sanjoterapi. En behandlingsform som arbetar med hela människan och alla hennes lager, från fysisk nivå till själslig. Jonas utbildar idag Sanjoterapeuter över hela landet.