Gravidyoga

MAGASINET I WAXHOLM

EN LIVSSTILSBUTIK I TRE VÅNINGSPLAN MED INREDNING, KLÄDER, YOGASTUDIO OCH BISTRO.

GRAVIDYOGA

Vi är så glada att kunna erbjuda en kurs i gravidyoga med den erfarna yogaläraren och barnmorskan Madelene Jacobsen. Läs mer om Madelene under fliken Lärare.

Unde sex måndagar i slutet av höstterminen håller Madelene kurs här hos oss.

Vi är en generation kvinnor som gärna vill ha kontroll pådet mesta men när du ska föda barn måste du våga överlämna dig till din unika kropp och lita på den och på att barnmorskorna vet vad de ska göra. Ett sätt att ändå behålla lite av den kontrollen vi så gärna vill ha är att fokusera på andetaget.

När värkarna kommer och går likt vågorna längs med strandkanten tar du kontroll över ditt andetag som hjälper dig igenom den ena värken efter den andra. Inandningen förser kroppen och babyn med syre och livskraft och utandningen ger dig indirekt en avslappning i hela kroppen. Och när du slappnar av så minskar smärta och modersmunnen (cervix) kan öppna sig till sina 10 cm.

De djupa andetagen frisätter också mängder av oxytociner (lugn och ro-hormon) som du livmodern behöver för att livmodermunnen ska kunna öppna sig så att babyn kan komma ut. Det är helt magiskt vad andetaget kan göra med oss alla. Inom Gravidyogan använder vi oss av djupa medvetna andetag.

Hjärtligt välkomna på min Gravidyoga!

Måndagar vecka 45-50 kl 19.45-21.15

Kostnad 1850 kr

Anmälan till info@malinsvanholm.se med namn och adress