Föreläsning- hur du kan hela dig själv

Föreläsning med Ulrika Brorsson:

Hela dig själv genom förståelse & förlåtelse

 

torsdag 4 april kl 19.00- ca 21.00

 

Denna föreläsning är menad för dig som kanske haft svårigheter i livet, befinner eller har befunnit dig i en tillfällig svacka. Hur du med förståelsens/förlåtelsens läkande kraft kan finna nyckeln och verktyg till läkning, frihet och glädje i livet.

 

Ulrika Brorsson pratar på ett naket och ärligt sätt om förståelsen/förlåtelsen, som en läkande kraft. I en stark föreläsning berättar Ulrika om (sexuellt) utnyttjande, vägen tillbaka till livet i självrespekt och självkännedom. Här får ni följa med på en resa om hur vi människor i förståelsen/förlåtelsen kan försonas med det förflutna och finna hoppet om en framtid. Ulrika menar att det är genom svårigheter vi människor växer, utvecklas och inhämtar visdom.

 

kostnad: 350 kr. Anmälan sker till yoga@magasinetwaxholm.se, anmälan är bindande.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om Ulrika:

Ulrika är en varm, kärleksfull och trygg kanal till de olika dimensionerna. Hon förmedlar höga kärleksfulla energier, som hjälper oss att transformera och höja vår vibration. Förmedlar budskap och visdom med stor kärlek och värme som skapar förståelse för livssituationen i stunden och i det som varit. Det ger en personlig utveckling och underlättar din fortsatta läkning och ditt växande.

 

Hon arbetar med vägledning, samtal, kanalisering, transformering, healing, behandlingar, Medvetandehöjande Musik Meditationer och med föreläsningar, i största ödmjukhet. Hon arbetar även Medvetandehöjande Musik Meditationer utomlans och på olika platser i Sverige.