Sven Vasseur

MAGASINET I WAXHOLM

EN LIVSSTILSBUTIK I TRE VÅNINGSPLAN MED INREDNING, KLÄDER, YOGASTUDIO OCH BISTRO

Magasinet ligger på östra sidan av Vaxholm mittemot Vaxholms Kastell. Magasinet är en ”livsstilsbutik” med fokus på njutning och välmående.

 

Välkommen in önskar Monica

 

SVEN VASSEUR

"Soma Move är en träningsform som kombinerar grace och elegans med rörlighet, styrka, smidighet och balans. Och som erbjuder effektiva utmaningar för såväl nybörjare som avancerade.

 

Första gångerna jag provade Soma Move för tre år sedan var på företagslunchträningen, när vikarierna ersatte ordinarie core/tabata med Lejon, Spindlar och Skorpioner. Jag var såld direkt på känslan och energin så när möjlighet gavs att träna regelbundet på Rindö föddes tanken på att utbilda mig som instruktör, vilket alltså skedde under våren 2017.

För mig har träning alltid varit en av hörnstenarna i tillvaron, i mer eller mindre strukturerad form. Efter tjugo år i kampkonsters tjänst är jag förvissad om att jag trivs utmärkt med att utvecklas och skapa träningsmagi tillsammans i grupp.

 

Min förhoppning är att vi blir fler som undersöker vad Soma Move har att erbjuda för att bygga upp oss själva och varandra. Ge det fyra-fem gånger och känn efter vad det ger dig och din träning. Och tveka inte att låta mig veta, för att på bästa sätt ta träningen vidare. Ser fram emot mycket matt-tid tillsammans."