Malin Svanholm

MAGASINET I WAXHOLM

EN LIVSSTILSBUTIK I TRE VÅNINGSPLAN MED INREDNING, KLÄDER, YOGASTUDIO OCH BISTRO

Magasinet ligger på östra sidan av Vaxholm mittemot Vaxholms Kastell. Magasinet är en ”livsstilsbutik” med fokus på njutning och välmående.

 

Välkommen in önskar Monica

MALIN SVANHOLM

"Yoga is just a bunch of tools to help you live your life with a smile on your face!" Så uttryckte sig rektorn för yogauniversitetet i Bangalore och det är precis så jag ser på yoga. Genom yogan lär vi oss att balansera vår kropp, vårt sinne och vår tillvaro för att hitta vår egen väg genom livet.

Jag är yogalärare och danspedagog med över 20 års erfarenhet av att undervisa och är ceertifierad E-Ryt 500 av Yoga Alliance. Min bas finns i ISHTA-yogan som ger en helhet med hatha yoga, tantrafilosofi och ayurveda som redskap. I dans undervisar jag i afrodans, skapande dans och barndans.

Mina yogaklasser kan vara både svettiga, innerliga och fnissiga och brukar alltid ha ett tema som vi följer. Min strävan är att var och en med hjälp av yogan ska hitta sin egen unika stämma såväl som redskapen för att balansera sig själva. Viktigt för mig är också att man vet varför man gör de olika positionerna och därför pratar jag mycket biomekanik och ger många olika alternativ till hur positionerna kan utföras. Yoga är för alla men det är inte meningen att alla ska yoga på precis samma sätt.