Cecilia Wergeni

MAGASINET I WAXHOLM

EN LIVSSTILSBUTIK I TRE VÅNINGSPLAN MED INREDNING, KLÄDER, YOGASTUDIO OCH BISTRO

Magasinet ligger på östra sidan av Vaxholm mittemot Vaxholms Kastell. Magasinet är en ”livsstilsbutik” med fokus på njutning och välmående.

 

Välkommen in önskar Monica

CECILIA WERGENI

När jag först provade yoga för dryga tio år sedan var det inte kärlek vid första ögonkastet. Nej, det tog tid och massor av tålamod innan yogan och jag fann varandra. Idag skulle jag dock vilja sträcka mig så långt som att säga att det är en livslång kärlek. Ofta, men inte alltid, är mitt sinne före ett yogapass som ett grumligt glas vatten och efter passet har vattnet klarnat. Med andra ord håller yogan mig både bokstavligen och bildligt talat på mattan.

Jag har min grund och hemvist i Hatha- och Asthanga Vinyasayogan. Två fysiska former av yoga, men som båda fokuserar på andningen som bas och kraft. I den tvååriga yogalärarutbildning jag har gått för Hilda Norberg (som har studerat för ashtangayogans grundare, Sri K. Pattabhi Jois) är ledstjärnan att arbeta utifrån den egna kroppens förmåga. Min förhoppning är därför att du under mina klasser ska känna att yogan tjänar just din kropps förutsättningar och därmed också ger ditt sinne lugn.