Familjeyoga

MAGASINET I WAXHOLM

EN LIVSSTILSBUTIK I TRE VÅNINGSPLAN MED INREDNING, KLÄDER, YOGASTUDIO OCH BISTRO

Magasinet ligger på östra sidan av Vaxholm mittemot Vaxholms Kastell. Magasinet är en ”livsstilsbutik” med fokus på njutning och välmående.

 

Välkommen in önskar Monica

FAMILJEYOGA

På familjeyogan yogar vuxna och barn tillsammans på barnets villkor. Vi berättar spännande yoga- och massagesagor, vi provar olika sätt att andas, lyssnar på musik, leker skeppsbrott och vilar tillsammans. Lika mysigt för vuxna och barn!

Vi lever i en tid där vardagen för både barn och vuxna innebär många snabba intryck och lång tid framför datorn. Yoga kan hjälpa oss att stänga av ibland och att få bättre balans mellan aktivitet och vila.

På Magasinet erbjuder vi yoga för barn i olika åldrar; familjeyoga för de mindre barnen, barnyoga för det större och tonårsyoga för de största.

Yogan hjälper barnen att vara närvarande i nuet, att vara in kontakt med sina kroppar och med sina känslor. Den upplevelsen kan i sin tur skapa lugn, ge barnen större självförtroende och underlätta barnens intensiva utvecklingsår. Eftersom yogan strävar efter att vara prestationsfri och helt utan tävlingsmoment är den dessutom ett utmärkt komplement till andra träningsformer och fritidsaktiviteter.

Förbokning behövs ej - bara att komma!

Kostnad 125 kr/person

Varmt välkomna!