Barnyoga

MAGASINET I WAXHOLM

EN LIVSSTILSBUTIK I TRE VÅNINGSPLAN MED INREDNING, KLÄDER, YOGASTUDIO OCH BISTRO

Magasinet ligger på östra sidan av Vaxholm mittemot Vaxholms Kastell. Magasinet är en ”livsstilsbutik” med fokus på njutning och välmående.

 

Välkommen in önskar Monica

 

BARNYOGA

 

På barnyogan introducerar vi mjukt barnen in i yogans sköna värld. Vi lär känna våra kroppar via enklare yogapositioner, lär oss andas rätt, nosar på meditation och hittar tekniker för att slappna av. Kravlöst, uppbyggande och roligt!

 

Vi lever i en tid där vardagen för både barn och vuxna innebär många snabba intryck och lång tid framför datorn. Yoga kan hjälpa oss att stänga av ibland och att få bättre balans mellan aktivitet och vila.

 

På Magasinet erbjuder vi yoga för barn i olika åldrar; familjeyoga för de mindre barnen, barnyoga för det större och tonårsyoga för de största.

 

Yogan hjälper barnen att vara närvarande i nuet, att vara in kontakt med sina kroppar och med sina känslor. Den upplevelsen kan i sin tur skapa lugn, ge barnen större självförtroende och underlätta barnens intensiva utvecklingsår. Eftersom yogan strävar efter att vara prestationsfri och helt utan tävlingsmoment är den dessutom ett utmärkt komplement till andra träningsformer och fritidsaktiviteter

 

Ett härligt sätt att bli kompis med kroppen, lära sig avspänning och ha roligt tillsammans.

För tjejer och killar ca 10-13 år. Minst 8 barn och max 15 i gruppen.

 

Pris 1550 kr. 13 tillfällen, 29 januari - 14 maj med uppehåll för sportlov v.9, påsklov v. 14 och Valborg 30 april.